Filmad

Igår på simningen hade Per med sig sin kamera. Så nu finns jag på film! Synd bara att Per inte är lika bra på den tekniska biten som på att simma. Så jag får nog se till att låna den där kameran så det blir något av filmerna! Satt iaf nytt pers på 50 meter fritt, 30,65 och 50 meter fjäril (vi kallar det de iaf ;)) 40,5.


// Kalle

Bra vecka!

Förra veckan kom jag igång på allvar med träningen igen. Det blev 3 pass på cykeln, 2 pass i vattnet och två löpningar. 9 timmar allt som allt. Det är jag riktigt nöjd med! Får se om jag orkar med lika mycket denna vecka. Kroppen känns rätt trött så det fick bli vila första dagen. Men imorgon är det simning som gäller sen får jag se vad det tar vägen. Kanske ett pass på racern till helgen =)??


// Kalle

Omstart!

Nu har jag kommit igång med min träning igen efter nästan en månads uppehåll. I veckan har det blivit tre pass ett av varje. Va väldigt kul att cykla ute igen, fast det bara va på MTB:n. Men tre mil är bättre än noll! I helgen har jag och Mikaela varit i Falun och hälsat på hennes föräldrar. Så då har det varit träningsfritt. Det närmsta träning jag kommit i helgen är att vi va och kollade in velodromen. Nästa gång vi är här tror jag nog att jag kommer gå utbildningen så jag får åka några varv på den!

Nästa vecka är det tänkt att träningen ska dra igång på allvar igen! Tanken är cykling efter jobbet imorgon och så fortsätter jag därifrån. Nästa helg får det bli ett distanspass på cyklen (troligen mtb) på minst 6 mil. Men vi ska ju börja flytta nästa vecka så det kommer att gå åt en hel del energi till det. Men jag ska nog orka med båda två!


// Kalle


Våtdräkt

Förra veckan beställde jag en våtdräkt. Det blev en Orca S3 fån wiggle. Den borde komma om någon dag och då ska jag väl försöka ta mig i den. Det är nog inte så enkelt som man kan tro. Men som tur är finns det ju en del instruktions filmer på youtube! Får ta några bilder (om jag kommer i den) och lägga upp här. 

// Kalle


Bakslag

I torsdags trodde jag att jag hade repat mig efter förkylningen. Så jag åkte med Mikaela till Herrljunga på kvällen för simträning. Inställningen va att ta det väldigt lungt. Men redan på insimningen kände jag kroppen inte var med mig. Men hoppades på att det bara va för att jag inte tränat på 3 (?) veckor. Men en bit in i passet kändes det inte bra alls, hade hög puls som inte gick att återhämta sig från. Sen på fredagen vaknade jag upp med tjock hals och kände mig inte alls i form... Somnade 5 och sov till 10 på lördagen. Något som inte är som det ska i kroppen! Men nu börjar det kännas bättre igen. Hoppas på att få någon timmes träning nästa vecka.


// Kalle

CycleCamp 9-11 april

å va det bokat. Fredagen 9 april åker jag och Mikaela till Hillerstorp (high chaparral) för att få en bra start på säsongen 2010 =) Hoppas vi kan åka tidigt på fredagen så vi hinner med "mjukstarten". Blir nog att packa ner löpdojorna för att få till ett härligt brickpass på lördagen.

Program:


Fredag 9 april

12.00 Incheckning startar och kort information på Hotell Big Bengt
15.00 Cykling ”Mjukstarten” 7 mil alt. 5,5 mil
19.00 Föreläsning
20.00 Kvällsmåltid. (dryck ingår ej)


Lördag 10 april

08.00 Härlig frukostbuffé på Restaurang Diligensen.
08.00 Incheckning och kort information på Hotell Big Bengt.
10.00 Cykling ”Rusken Runt” 12 mil alt 9 mil
Kolhydratmaxad lunch serveras direkt efter hemkomst på Restaurang Diligensen. Måltidsdryck ingår.
- Fria aktiviteter -
18.00 Föreläsning
20.00 Maffig grillbuffé på Restaurang Diligensen. (dryck ingår ej)
20.00-23.00 Baren öppen


Söndag 11 april

08.00 Härlig frukostbuffé på Restaurang Diligensen
10.00 Cykling ”Gnosjö Andan runt” 9 mil alt 5 mil
Avslutninglunch på Restaurang Diligensen. Måltidsdryck ingår.

Billigt!

// Kalle

Snorig!

Har inte tränat en enda minut på över en vecka nu. Har åkt på en rejäl förkylning. Men nu är det inte så långt kvar innan jag kan börja träna igen. Bara lite snuva kvar nu. Kanske blir ett lätt löppass imorgon =)

// Kalle

RSS 2.0